logo

Tanúsítványok

A nyílászárók értékesítésének nemzetközi piacán, a cég pozíciója presztízs értékű díjakkal és tanúsítványokkal van elismerve, amit független szakmai szervezetektől és intézményektől kapott. Ezek közül az egyik legfontosabb a Q-Zert megfelelőségi bizonyítvány amit a német, nyílászárókat vizsgáló intézmény, az ift Rosenheim adott ki. A Q-zert tanúsítvány igazolja, hogy a gyártási és minőségellenőrzési folyamat megfelel a PN-EN 14351-1:2006 „Ajtók és Ablakok” szabvány előírásainak és egyben feljogosítja az Oknoplast-Groupot, hogy termékeit ellássa a „CE” jelöléssel. A CE nyilatkozat azt jelenti, hogy a cég megfelel azoknak a kikötött kívánalmaknak ,melyek a hő- és hangszigetelésre, valamint a lég-és vízáteresztő képességre vonatkoznak. Ezt a nyilatkozatot minden egyes termékhez hozzácsatolják, így tájékoztatva a vevőt, hogy az adott termék rendelkezik a nyilatkozat szerinti jellemzőkkel.

Q-Zert Tanusítvány 

q-zert tanusitvány oknoplast group    q-zert tanusitvány oknoplast-group

Winergetic Prémium Passive rendszer tanúsítványa az IFT Rosenheim által kiadva.

A Vállalat rendelkezik az egyik legszigorúbb intézmény, az angol BSI, nyílászárók tervezésére és gyártására vonatkozó ISO 9001:2008 tanúsítványával is. 

 

iso2016 tanusitvány bsi

Az OKNOPLAST-Group 2013-ban immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a rangos „Euroleader” címmel járó díjjat, mint a legjobb műanyagablak gyártó cég. 

euro leader 2013

Az európai piaci vezető pozíció egyik jele a VEKA AG Felügyelőbizottsága Elnökének köszönőlevele a gyümölcsöző együttműködésért az OKNOPLAST-Groupnak mint a VEKA profilok világviszonylatban legnagyobb felhasználójának.  

veka köszönőlevél oknoplastnak

debrecen

Debreceni bemutatóterem

Debrecen, Hadházi út 3.
Telefon: 52/322 234, Mobil: 30/457 8861
Nyitva: H-P: 9 - 17, Sz, V: Zárva

Honlapot készítette: Honlapsziget.hu